Tsekkaa usein kysytyt kysymykset alta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme:

support@arkkeo.com

Tuki

Edut ja niiden käyttö

1. Kuinka ansaitsen etuja Arkkeossa?


Ansaitset etukupongin aina, kun saavutat Arkkeossa mukana olevan yrityksen asettaman ostotavoitteen. Maksat vain normaalisti Arkkeoon liitetyllä maksukortillasi ja sovellus rekisteröi ostosi.


2. Kuinka käytän ansaitsemani edun?


Aktivoi etukuponki sovelluksessa nappia painamalla ja suorita ostos käyttäen Arkkeoon linkitettyä maksukorttiasi. Siinä kaikki. Kuponkia ei tarvitse näyttää kassalla. Oston jälkeen etukuponki merkataan automaattisesti käytetyksi ja näet siitä maksetun hyvityksen sovelluksen Hyvitykset-näkymässä.


3. Mistä löydän etukuponkini?


Löydät ansaitsemasi etukupongit klikkaamalla kauppiaita Suosikit-näkymässä. Kauppias-näkymässä voit avata haluamasi etukupongin ja aktivoida sen ennen käyttöä.


4. Miten aktivoin etukupongin?


Klikkaa haluamaasi kauppiasta Suosikit-näkymässä. Kauppias-näkymässä löydät listattuna etukuponkisi. Klikkaa auki kuponki, jonka haluat käyttää ja aktivoi se kupongin nappia painamalla. Kuponki pysyy aktiivisena 24 tuntia tai kunnes aktivoit toisen kupongin. Kerralla aktiivisena voi olla vain yksi kuponki per kauppias.


5. Menetänkö etuni, jos aktivoin kupongin, mutta en suorita ostosta?


Et menetä etua. Voit käyttää etukuponkisi niin kauan kuin kuponki on voimassa. Muista aktivoida etukuponki uudelleen seuraavalla kerralla, kun aiot käyttää sen.


6. Käytin 10 euron etukupongin 5 euron ostokseen. Voinko käyttää jäljellä olevan 5 euroa myöhemmin?


Kuponki on ostokohtainen, joten kannattaa aina tehdä vähintään etukupongin arvoinen ostos.


7. Voinko ansaita lisäetuja myös ostamatta mitään?


Voit ansaita etukuponkeja, kun kaverisi tekevät ostoksia suosittelemissasi liikkeissä!


Jaa suosikkiyritystesi suosittelukoodeja menemällä kauppiaan sivulle sovelluksessa ja klikkaamalla "jaa"-ikonia oikeassa yläkulmassa. Kaverisi, joka syöttää koodisi, saa etukupongin suosittelemaasi yritykseen.


Voit jakaa saman koodin kaikille kavereillesi, mutta kukin voi lunastaa koodin vain kerran. Huomio, että kaikki yritykset eivät välttämättä tarjoa suosittelukoodeja.

Maksukortit

1. Miksi tekemäni ostos ei näy Arkkeossa?

Yleisimmät ongelmia aiheuttavat syyt ovat:


 • Ostos maksettiin kortilla, jota ei ole vielä linkitetty Arkkeoon. Liitä kaikki korttisi Arkkeoon, jotta keräät etuja kaikista ostoksistasi.

 • Credit/debit -yhdistelmäkortista vain toinen korttinumero on liitetty Arkkeoon. Etupuolen numero on yleensä credit-numero ja kortin takapuolelta löytyy erikseen debit-numero. Liitä molemmat korttinumerot Arkkeoon, jotta keräät etuja kaikista ostoksistasi.

 • Kortin linkitys ei ole vielä vahvistunut. Turvallinen maksukortin linkitys vie hetken. Korttisi alkaa toimia Arkkeossa noin parin tunnin kuluessa kortin lisäämisestä.

 • Ostos maksettiin mobiilimaksulla. Mobiilimaksut eivät valitettavasti välity Arkkeoon, joten sovellus ei näe ostostasi. Muista käyttää tavallista korttimaksua (siru- tai lähimaksu).


2. Miksi saan virheviestin yrittäessäni lisätä uutta korttia?


Yleisimmät ongelmia aiheuttavat syyt ovat:


 • Yrität linkittää lounaskorttia. Lounas- tai muut prepaid-kortit eivät valitettavasti toimi Arkkeossa. Käytä ostoksiin tavallista maksukorttiasi.

 • Syöttämäsi kortin numerossa on virhe. Tarkista kortin numero.

 • Syöttämäsi CVV-numero on väärin. Tarkista CVV-numero. Huomaa, että credit/debit -yhdistelmäkortissa molemmille korttinumeroille on yleensä oma CVV-numeronsa.

 • Syöttämäsi kortti on vanhentunut. Tarkista, että kortti on vielä voimassa.

 • Et ole hyväksynyt korttisi käyttöä nettiostoksiin. Tarkista nettipankissasi, että korttiasi voi käyttää nettiostoksiin.


3. Miksi tililtäni on veloitettu 0,10 € kortin lisäämisen jälkeen?


Kortin liittämisen varmistamiseksi kortille tehdään 0,10 € katevaraus, joka perutaan välittömästi. Raha ei koskaan lähde tililtäsi, mutta pankista riippuen katevaraus saattaa näkyä tiliotteessa muutaman päivän ajan. Kortin liittäminen Arkkeoon on aina ilmaista.


4. Miten voin poistaa maksukorttini?


Maksukortin voi poistaa olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme: support@arkkeo.com

Hyvitykset

1. Miten hyvitysten maksaminen toimii?

Vahvistetut hyvitykset maksetaan automaattisesti tilillesi, kun niiden summa on vähintään 20 euroa. Voit syöttää tilinumerosi sovelluksen Profiili-näkymässä.


2. Käytin etukupongin. Koska saan rahat tililleni?

Voit tarkastaa käyttämiesi etukuponkien tilanteen sovelluksen Hyvitykset-näkymässä:


 • Käsittelyssä - Tekemäsi ostos odottaa vahvistusta. Palautuksien takia ostos voidaan vahvistaa vasta 30 vuorokauden kuluttua ostotapahtumasta.

 • Vahvistettu - Hyvitys odottaa maksua tilillesi. Kun vahvistettujen hyvitysten summa on vähintään 20 euroa, vahvistetut hyvitykset maksetaan rekisteröimällesi pankkitilille kuun lopussa.

 • Maksettu - Hyvitys on maksettu pankkitilillesi.

Tilinhallinta

Miten voin poistaa käyttäjätilini?

Tiliä ei valitettavasti voi poistaa tällä hetkellä itse, mutta voimme tehdä sen puolestasi. Lähetä meille irtisanomispyyntö sähköpostitse, niin poistamme tilisi ja henkilötietosi palvelusta.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: support@arkkeo.com

Ota yhteyttä

En löytänyt vastausta omaan kysymykseeni. Mistä saan apua?

Mikäli et löytänyt ratkaisua ongelmaasi, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: support@arkkeo.com. Vastaamme normaalisti seuraavaan arkipäivään mennessä.