Olemme täällä sinua varten.

Lue usein kysytyt kysymykset alta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, lähetä meille sähköpostia.

1 Edut ja niiden käyttö

 

1.1 Kuinka ansaitsen etuja Arkkeossa?

 

Ansaitset etukupongin aina, kun saavutat Arkkeossa mukana olevan kauppiaan asettaman ostotavoitteen. Maksat vain normaalisti Arkkeoon yhdistetyllä maksukortillasi ja sovellus rekisteröi ostosi ja kerryttää kauppiaskohtaista tavoitettasi.

1.2 Kuinka käytän ansaitsemani etukupongin?

Voit käyttää etukupongin seuraavalla tavalla:
 

 1. Avaa haluamasi etukuponki ja aktivoi se painamalla "Aktivoi" nappia
   

 2. Vahvista aktivointi pyyhkäisemällä
   

 3. Näytä kuponki kassalla ennen ostoa. Etukuponki pysyy aktiivisena 5 minuuttia. Kupongit ovat kertakäyttöisiä, joten niitä ei voi aktivoida uudelleen.

1.3 Mistä löydän etukuponkini?

 

Löydät ansaitsemasi etukupongit klikkaamalla kauppiaita Suosikit-näkymässä. Kauppias-näkymässä voit avata haluamasi etukupongin ja aktivoida sen ennen käyttöä.

 

1.4 Miten tutustumistarjoukset toimivat?

 

Kauppiaat tarjoavat joskus uusille asiakkaille tutustumistarjouksena etukuponkeja, jotka löydät Esittelyssä-näkymästä, kunkin kauppiaan kohdalta. Näet mahdollisen tutustumistarjouksen vaaleanpunaisena ”Tutustumistarjous”-tekstinä kauppiaan esittelykuvan päällä. Saat kupongin käyttöösi klikkaamalla kauppiasta Esittelyssä -näkymästä ja tallentamalla esiin tulevan kupongin painamalla ”Ota talteen”. Tutustumistarjous-etukuponki on tarkoitettu ensimmäistä ostoasi varten kyseisessä kaupassa ja ne ovat kauppiaskohtaisia. Kukin kauppias määrittelee kullekin tutustumistarjoukselle oman voimassaoloajan kupongin aktivoinnista laskien.

 

1.5 Menetänkö etuni, jos aktivoin kupongin, mutta en suorita ostosta?

 

Etukupongit ovat kertakäyttöisiä ja ne voi aktivoida vain kerran. Kuponki pitää näyttää kassalla 5 minuutin sisällä aktivoinnista. Mikäli törmäät ongelmiin kassalla, olethan meihin yhteydessä support@arkkeo.com.

 

2 Maksukortit

 

2.1 Miksi tekemäni ostos ei näy Arkkeossa?

 

Yleisimmät ongelmia aiheuttavat syyt ovat:

 

 • Ostos maksettiin kortilla, jota ei ole vielä linkitetty Arkkeoon. Liitä kaikki korttisi Arkkeoon, jotta keräät etuja kaikista ostoksistasi.
   

 • Credit/Debit -yhdistelmäkortista vain toinen korttinumero on liitetty Arkkeoon. Etupuolen numero on yleensä credit-numero ja kortin takapuolelta löytyy erikseen debit-numero. Liitä molemmat korttinumerot Arkkeoon, jotta keräät etuja kummallakin maksutavalla tehdyistä ostoksistasi.
   

 • Kortin linkitys ei ole vielä vahvistunut. Turvallinen maksukortin linkitys vie hetken. Korttisi alkaa toimia Arkkeossa noin kahden tunnin kuluessa kortin lisäämisestä.
   

 • Ostos maksettiin mobiilimaksulla. Mobiilimaksut eivät valitettavasti vielä välity Arkkeoon, joten sovellus ei rekisteröiostostasi. Tehdyt ostokset rekisteröityvät Arkkeoon käyttämällä perinteistä korttimaksua (siru- tai lähimaksu).

 

2.2 Miksi saan virheviestin yrittäessäni lisätä uutta korttia?

 

Yleisimmät ongelmia aiheuttavat syyt ovat:

 

 • Yrität linkittää lounaskorttia. Lounas- tai muut prepaid-kortit eivät valitettavasti vielä toimi Arkkeossa. Käytä ostoksiin tavallista maksukorttiasi.
   

 • Syöttämäsi kortin numerossa on virhe. Tarkista kortin numero, joka on 16 numeroa pitkä numerosarja.
   

 • Syöttämäsi turvakoodi (CVV/CVC-tarkisteluku) on väärin. Tarkista CVV/CVC-tarkisteluku. Huomaa, että credit/debit -yhdistelmäkortissa molemmille korttinumeroille on usein oma turvakoodinsa. CVV/CVC-koodi on usein kolmi- tai nelinumeroinen luku, joka on sijoitettu maksukortin takapuolelle.
   

 • Syöttämäsi kortti on vanhentunut. Tarkista kortin voimassaolo.
   

 • Et ole hyväksynyt korttisi käyttöä verkko-ostoksiin. Tarkista mobiili- tai verkkopankistasi, että korttisi on rekisteröity verkkomaksukelpoiseksi. Voit yleensä tarkistaa asian helposti ja veloituksetta verkkopankissasi kohdassa ”Kortit” tai mobiilipankissasi kortin asetuksista.

 

2.3 Miksi tililtäni on veloitettu 0,10 € kortin lisäämisen jälkeen?

 

Uuden kortin liittämisen yhteydessä korttiin kuuluvalta tililtäsi tehdään 0,10€ katevaraus, joka perutaan välittömästi. Katevaraus on ennakkovarmenne, jolla kumppanimme Verifone Finland Oy vahvistaa maksukortin tiedot. Katevaraus poistuu tililtäsi heti, kun kortin liittäminen on tehty ja summaa ei siis veloiteta. Pankista riippuen katevaraus saattaa näkyä tiliotteellasi muutaman päivän ajan. Kortin liittäminen Arkkeoon on aina ilmaista.

2.4 Miten voin poistaa Arkkeo tililtä maksukorttini tiedot?

 

Maksukortin tiedot voi poistaa olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme: support@arkkeo.com

 

3 Palautukset ja niiden maksaminen

 

3.1 Miten etukupongeista saadut rahapalautukset maksetaan minulle?

 

Vahvistetut palautukset maksetaan automaattisesti tilillesi, kun niiden summa on vähintään 20 euroa. Voit syöttää tilinumerosi sovelluksen Profiili-näkymässä. Arkkeo maksaa kertyneet rahapalautukset sinulle, kun palautusten määrä on vähintään Arkkeon kulloinkin määrittämän palautusrajan, esimerkiksi 20 euroa, suuruinen. Säilytämme palautuksiasi siihen asti, kunnes palautusten summa on ylittänyt palautusrajan.

 

3.2 Milloin saan edusta tulleen rahapalautuksen tililleni?

 

Voit tarkastaa käyttämiesi etukuponkien tilanteen sovelluksen Palautukset-näkymästä:

 

 • Käsittelyssä - Tekemäsi ostos ja siitä saatu palautus odottaa vahvistusta. Väärinkäytösten estämiseksi / reklamaatioidentakia vahvistamme ostosi vasta 30 vuorokauden kuluttua ostotapahtumasta.
   

 • Vahvistettu - Rahapalautus odottaa maksua tilillesi. Kun vahvistettujen palautusten summa on vähintään 20 euroa, ne maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille kuukauden viimeisenä päivänä. Mikäli kuukauden viimeinen päivä on viikonloppu tai pyhä niin palautukset maksetaan tilillesi sitä seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä. Voit ilmoittaa tilinumerosi sovelluksen Profiili-näkymässä.
   

 • Maksettu - Hyvitys on maksettu pankkitilillesi.

 

4 Tilinhallinta

 

4.1 Miten voin poistaa käyttäjätilini?

 

Tiliä ei voi tällä hetkellä valitettavasti poistaa sovelluksen kautta itse, mutta voimme tehdä sen puolestasi. Helpoiten pystymme identifioimaan poistettavan Arkkeo-tilisi, kun olet meihin yhteydessä sovelluksen kautta. Mene sovelluksessa Profiili-näkymään, valitse Asiakaspalvelu ja Ota yhteyttä. Lähetä meille irtisanomispyyntö sähköpostitse, niin poistamme tilisi ja henkilötietosi palvelusta.

 

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite:
support@arkkeo.com