Etsi
  • Lotta

Miten linkitän sähköisen Smartum lounasetuni Arkkeoon?

Olemme saaneet paljon toiveita lounasedun linkittämisestä Arkkeoon, jotta etuja voisi kerryttää myös lounastaessa. Nyt se on vihdoin mahdollista, sillä Smartum-maksuista voi nyt ansaita bonusta vaivattomasti kaikista sellaisista ravintoloista, joilla on aktiivinen etuohjelma Arkkeo-alustalla. Nauti siis hyvä lounas ja etuilet huomaamatta!


Lue ohjeet alta, miten linkität Smartumin sovellukseen.

1. Mene profiiliisi ja valitse Muut maksutavat

2. Valitse Smartum

3. Käytä kohdetta Smartum.fi sisäänkirjautumiseen valitsemalla Jatka

4. Linkitä Smartum tilisi Arkkeoon kirjautumalla palveluun Smartum tunnuksilla tai tunnistaudu pankkitunnuksilla.

Huomioithan, että pääset linkittämään Smartum tilisi vasta sen jälkeen kun olet rekisteröinyt voimassa olevan credit / debit maksukorttisi Arkkeo sovellukseen. Turvallinen maksukortin linkitys vie hetken. Maksukorttisi alkaa toimia Arkkeossa noin kahden tunnin kuluessa kortin lisäämisestä.

Smartumin linkittämisessä ei ole viivettä, joten voit aloittaa etujen keräämisen lounasedulla heti maksamalla lounaasi SmartumPay-sovelluksella. 10,70€ ylimenevän osan voit helposti maksaa credit / debit maksukortillasi, joka on linkitetty Arkkeoon onnistuneesti. Näin kerrytät etua koko ostoksen loppusummasta.

Kun linkitykset on tehty onnistuneesti, voit maksaa ravintoloissa ja liikkeissä SmartumPaylla ja Arkkeoon yhdistetyllä maksukortilla. Arkkeo rekisteröi ostosi ja kerrytät kauppiaskohtaisia etuja automaattisesti. Arkkeo-sovellusta ei tarvitse erikseen näyttää kassalla! 🙏🏽 Eikö sinulla ole vielä Arkkeo käytössä? Käy lataamassa se sovelluskaupastasi AppStoresta tai GooglePlaysta.


Jos sinulle tulee kysyttävää Arkkeosta, niin lue ensimmäiseksi vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin klikkaamalla alta:

FAQ suomeksi FAQ in English

Voit myös laittaa meille helposti sähköpostia. Olemme täällä sinua varten

support@arkkeo.com

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki