Etsi
  • Lotta

Mikä Arkkeo on ja miten se toimii?

Saatat vielä pohtia, mikä Arkkeo oikein on ja uskallatko linkittää maksukorttisi sovellukseen? Tässä postauksessa käymme yksityiskohtaisesti läpi, keitä Arkkeon takana on, miten sovelluksemme toimii ja miten etuja voi kerryttää.


Arkkeo on suomalainen, tarkemmin sanottuna pitäjänmäkeläinen startup ja sovellus, joka tekee maksukortistasi ainoan tarvitsemasi etukortin. Tiimimme on pieni ja tehokas ja voit tutustua meihin lisää täällä.


Tällä hetkellä yhdistämme maksukorttisi, Smartumin sähköisen lounasetusi ja Wolt tilisi saumattomasti Arkkeossa mukana olevien kauppiaiden etuohjelmiin. Otettuasi Arkkeon käyttöön, et enää halua kantaa mukanasi ylimääräisiä kahvi-, lounas- ja leimapasseja tai puhelinta täynnä jokaisen kauppiaan omaa etusovellusta.


Miten otan Arkkeon käyttöön?


👉 Lataa Arkkeo sovelluskaupastasi App Storesta tai GoolePlaysta. Sovellus on kuluttajalle täysin ilmainen.


💳 Rekisteröidy ja linkitä credit / debit yhdistelmäkorttisi sovellukseen. Liittämällä molemmat korttinumerot Arkkeoon, kerrytät etuja kummallakin maksutavalla tehdyistä ostoksistasi.


✅ Turvallinen maksukortin linkitys vie hetken. Korttisi alkaa toimia Arkkeossa noin kahden tunnin kuluessa kortin lisäämisestä.


☝️ Maksukortin linkittämisen yhteydessä korttiin kuuluvalta tililtäsi tehdään 0,10€ katevaraus, joka perutaan välittömästi. Katevaraus on ennakkovarmenne, jolla maksupalveluoperaattorikumppanimme vahvistaa maksukortin tiedot ja aitouden. Katevaraus poistuu, kun kortin liittäminen on tehty - summaa ei siis veloiteta ja kortin linkittäminen Arkkeoon on aina ilmaista.

📲 Tehdyt ostokset rekisteröityvät Arkkeoon käyttämällä perinteistä korttimaksua (siru- tai lähimaksu). Emme vielä tue mobiilimaksuja (ApplePay, GooglePay, MobilePay jne.). mutta teemme töitä sen eteen, että tukisimme pian kaikkia nykyaikaisia maksumenetelmiä.


💯 Profiilistasi voit linkittää sovellukseen myös Wolt- ja Smartum-tilisi kohdasta “Muut maksutavat”. Sovellus opastaa sinut linkityksen läpi.Maksa ravintoloissa ja liikkeissä normaalisti Arkkeoon yhdistetyllä maksukortilla, Smartumin sähköisellä maksutavalla tai tilaa liikkeistä suoraan kotiin woltaamalla. Arkkeo-sovellus rekisteröi ostosi ja kerryttää kauppiaskohtaista etuja automaattisesti. Arkkeo on riippumaton

Arkkeossa mukana olevat liikkeet eivät anna etuja suoraan kassalla, vaan kaikki tapahtuu automaattisesti Arkkeo-sovelluksessa. Ostoksistasi kertyneet edut maksetaan jälkikäteen ilmoittamallesi pankkitilille ns. rahapalautuksena. Vähän samaan tapaan kuin vilauttamalla perinteistä vihreää etukorttia Alepassa, kerrytät kuukausitasolla ostoksista bonusta etutilillesi. Arkkeo on täysin riippumaton etuohjelma-alusta ja haluamme tarjota kaikenkokoisille liikkeille mahdollisuuden asiakkaidensa sitouttamiseen. Haluamme samalla mullistaa tavan kerätä ja ansaita etuja - vastaiskuna perinteisille etuohjelmille.Mistä löydän etukupongin? Löydät kaikkien mukana olevien liikkeiden etuohjelmat ja niiden sinulle tarjoamat tutustumistarjoukset sovelluksen "Liikkeet"-näkymästä. Nappaa etukuponki talteen kauppiasnäkymässä.Kun otat etukupongin talteen tai ansaitset suosikkietuohjelmastasi uuden edun, löydät ne klikkaamalla kauppiasta "Suosikit"-näkymässä. Kauppias-näkymässä voit avata haluamasi etukupongin ja aktivoida sen ennen käyttöä.


Miten hyödynnän etukupongin? Kun haluat hyödyntää etukupongin, aktivoi se sovelluksessa helposti nappia painamalla ja suorita ostos maksukortillasi normaalisti. Kuponki pysyy aktiivisena 24 tuntia tai kunnes aktivoit toisen kupongin. Kerralla aktiivisena voi olla vain yksi kuponki per kauppias. Jos et käytä kuponkia 24h sisällä, et menetä sitä, vaan kuponki palaa näkyville kauppiasnäkymään.


Muista kuitenkin, että etukupongeilla on viimeinen voimassaoloaika. 😉Etukuponkia tai Arkkeo-sovellusta ei tarvitse näyttää kassalla. Oston jälkeen aktivoitu etukuponki muuttuu automaattisesti käytetyksi ja näet siitä maksetun rahapalautuksen sovelluksen "Palautukset"–näkymässä.Milloin rahapalautus maksetaan pankkitililleni?


Kaikki vahvistetut palautukset maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille, kun niiden summa on vähintään 20 euroa.


Vinkki: Lisää säästötilisi rahapalautuksia vastaanottavaksi tiliksi ja säästät huomaamatta arjessasi. Tule mukaan mullistamaan tapa ansaita ja kerätä etuja! Jos sinulle tulee kysyttävää, niin lue FAQ verkkosivuiltamme tai laita meille meiliä. Olemme täällä sinua varten.☺️ Arvostamme kaikkea saamaamme palautetta, sillä se auttaa meitä rakentamaan parempaa ja aidosti kuluttajalähtöistä palvelua.

FAQ in Finnish & FAQ in English


Email: support@arkkeo.com Lataa suomalainen Arkkeo 👉 App Storesta 👉 GoolePlaysta