Etsi
  • Lotta

Mikä Arkkeo on ja miten se toimii?

Saatat vielä pohtia, mikä Arkkeo oikein on ja uskallatko linkittää maksukorttisi sovellukseen? Tässä postauksessa käymme yksityiskohtaisesti läpi, keitä Arkkeon takana on, miten sovelluksemme toimii ja miten etuja voi kerryttää.


Arkkeo on suomalainen, tarkemmin sanottuna pitäjänmäkeläinen startup ja sovellus, joka tekee maksukortistasi ainoan tarvitsemasi etukortin. Tiimimme on pieni ja tehokas ja voit tutustua meihin lisää täällä.


Tällä hetkellä yhdistämme maksukorttisi, Smartumin sähköisen lounasetusi ja Wolt tilisi saumattomasti Arkkeossa mukana olevien kauppiaiden etuohjelmiin. Otettuasi Arkkeon käyttöön, et enää halua kantaa mukanasi ylimääräisiä kahvi-, lounas- ja leimapasseja tai puhelinta täynnä jokaisen kauppiaan omaa etusovellusta.


Miten otan Arkkeon käyttöön?


👉 Lataa Arkkeo sovelluskaupastasi App Storesta tai GoolePlaysta. Sovellus on kuluttajalle täysin ilmainen.


💳 Rekisteröidy ja linkitä credit / debit yhdistelmäkorttisi sovellukseen. Liittämällä molemmat korttinumerot Arkkeoon, kerrytät etuja kummallakin maksutavalla tehdyistä ostoksistasi.


✅ Turvallinen maksukortin linkitys vie hetken. Korttisi alkaa toimia Arkkeossa noin kahden tunnin kuluessa kortin lisäämisestä.


☝️ Maksukortin linkittämisen yhteydessä korttiin kuuluvalta tililtäsi tehdään 0,10€ katevaraus, joka perutaan välittömästi. Katevaraus on ennakkovarmenne, jolla maksupalveluoperaattorikumppanimme vahvistaa maksukortin tiedot ja aitouden. Katevaraus poistuu, kun kortin liittäminen on tehty - summaa ei siis veloiteta ja kortin linkittäminen Arkkeoon on aina ilmaista.

📲 Tehdyt ostokset rekisteröityvät Arkkeoon käyttämällä perinteistä korttimaksua (siru- tai lähimaksu). Emme vielä tue mobiilimaksuja (ApplePay, GooglePay, MobilePay jne.). mutta teemme töitä sen eteen, että tukisimme pian kaikkia nykyaikaisia maksumenetelmiä.


💯 Profiilistasi voit linkittää sovellukseen myös Wolt- ja Smartum-tilisi kohdasta “Muut maksutavat”. Sovellus opastaa sinut linkityksen läpi.Maksa ravintoloissa ja liikkeissä normaalisti Arkkeoon yhdistetyllä maksukortilla, Smartumin sähköisellä maksutavalla tai tilaa liikkeistä suoraan kotiin woltaamalla. Arkkeo-sovellus rekisteröi ostosi ja kerryttää kauppiaskohtaista etuja automaattisesti. Arkkeo on riippumaton Arkkeo on täysin riippumaton etuohjelma-alusta ja haluamme tarjota kaikenkokoisille liikkeille mahdollisuuden asiakkaidensa sitouttamiseen. Haluamme samalla mullistaa tavan kerätä ja ansaita etuja - vastaiskuna perinteisille etuohjelmille.Mistä löydän etukupongin? Löydät kaikkien mukana olevien liikkeiden etuohjelmat ja niiden sinulle tarjoamat tutustumistarjoukset sovelluksen "Liikkeet"-näkymästä. Nappaa etukuponki talteen kauppiasnäkymässä.Kun otat etukupongin talteen tai ansaitset suosikkietuohjelmastasi uuden edun, löydät ne klikkaamalla kauppiasta "Suosikit"-näkymässä. Kauppias-näkymässä voit avata haluamasi etukupongin ja aktivoida sen ennen käyttöä.


Miten hyödynnän etukupongin? Kun haluat hyödyntää etukupongin, aktivoi se sovelluksessa ja näytä aktivoitu etu kassalla ennen maksua. Aktivoitu kuponki pysyy aktiivisena 5 minuuttia, jonka jälkeen se vanhenee. Kupongit ovat kertakäyttöisiä.

Tule mukaan mullistamaan tapa ansaita ja kerätä etuja! Jos sinulle tulee kysyttävää, niin lue FAQ verkkosivuiltamme tai laita meille meiliä. Olemme täällä sinua varten.☺️ Arvostamme kaikkea saamaamme palautetta, sillä se auttaa meitä rakentamaan parempaa ja aidosti kuluttajalähtöistä palvelua.

FAQ in Finnish & FAQ in English


Email: support@arkkeo.com Lataa suomalainen Arkkeo 👉 App Storesta 👉 GoolePlaysta

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki