Etsi
  • Arkkeo

Hyvästi cashback, tervetuloa suorat alennukset!

Ei enää odottelua - nyt saat etukuponkien alennukset suoraan kassalla! 💰Lue lisää alta.Arkkeon edut ovat pitkään toimineet cashback-periaatteella eli ns. rahapalautuksina. Vaikka rahapalautuksissa on positiiviset puolensa, olemme saaneet runsaasti palautetta mm. niiden pitkistä maksuajoista. Rahapalautukset ovat lisäksi rajoittaneet kumppaneidemme tarjoamia etuja.


Saamamme palautteen ansiosta olemme päättäneet muuttaa kivijalkakauppojen cashback-kupongit suoriin, kassalla annettaviin alennuksiin.


Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?


👍 Kaikki tililläsi olevat etukupongit on muutettu suoriksi kassa-alennuksiksi

👍 Uudet etukupongit pitää näyttää kassalla ennen maksamista

👍 Saat alennuksen suoraan kassalla

👍 Suosikkiliikkeesi voivat nyt tarjota sinulle alennusten lisäksi myös tuote- ja palveluetuja, kuten ilmaisia lounaita


Kuinka uudet edut ja alennukset toimivat?


Etukupongit toimivat pitkälti samalla tavalla kuin ennenkin, mutta kuponki pitää aktivoinnin jälkeen näyttää kassalla ennen ostoa.

  1. Aktivoi etukuponki sovelluksessa juuri ennen maksua 📲

  2. Näytä aktivoitu kuponki (QR-koodi) kassalla 🤳

  3. Saat edun ilmoittaman alennuksen suoraan kassalla 🛍️

Etu pysyy aktiivisena 5 minuuttia, joten aktivoithan edun vasta juuri ennen ostoa. Edut ovat kertakäyttöisiä, eikä niitä voi aktivoida uudelleen.Kirjautuvatko ostot vielä automaattisesti tililleni?


Kyllä. Etujen kerryttäminen on edelleen automaattista, eikä vaadi mitään toimenpiteitä kassalla.


Mitä tapahtuu aiemmin keräämilleni rahapalautuksille?


Kaikki vahvistetut rahapalautukset maksetaan normaalisti pankkitilillesi. Mikäli tililläsi on rahapalautuksia, olemme sinuun myöhemmin yhteydessä liittyen palautusten maksuun.


Cashback-verkkokauppaedut


Arkkeossa on mukana olevat verkkokaupat toimivat edelleen cashback-periaatteella. Voit seurata verkkokaupoista tulevia palautuksia suoraan yritysnäkymän kautta tai profiilistasi.


Muutoksia Wolt-tilauksissa


Yllä mainittujen muutosten takia etukuponkeja ei valitettavasti voi enää käyttää Wolt-tilauksien yhteydessä. Wolt-tilaukset rekisteröityvät Arkkeoon kuitenkin normaalisti ja kerryttävät etuja tilillesi.


Olemme täällä sinua varten!


Kuten aina, jos sinulla on kysyttävää tai muita huolia liittyen yllä oleviin muutoksiin, voit olla meihin yhteydessä support@arkkeo.com.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki