Etsi
  • Lotta

Arkkeo lisää Smartumin yhdeksi maksutavoistaan

Smartumin sähköisen lounasedun käyttäjät pääsevät jatkossa nauttimaan Arkkeossa mukana olevien ravintoloiden eduista ja kampanjoista helposti ja turvallisesti.

Suomalainen teknologiastartup Arkkeo kehittää SaaS-palvelua, joka auttaa kauppiaita ja ravintoloitsijoita sitouttamaan asiakkaitaan ja automatisoimaan uusasiakashankintaa. Toisin sanoen Arkkeo yhdistää kuluttajan maksukortin saumattomasti kauppiaan etuohjelmaan, mikä kannustaa asiakkaita keskittämään ostoksensa lempiravintoloihin ja -liikkeisiin, joista asiakas samalla kerryttää etuja.

Tavoitteena tarjota asiakkaille entistä merkityksellisempi palvelukokemus


Arkkeo aloittaa yhteistyön hyvinvointietuja tarjoavan Smartumin kanssa. Smartumin sähköistä lounasetua käytetään mutkattomalla SmartumPay-mobiilisovelluksella tuhansissa yrityksissä ympäri Suomen. SmartumPay-sovelluksen voi jatkossa linkittää Arkkeoon ja integraation tavoitteena on pystyä yhdessä tarjoamaan asiakkaille entistä ainutlaatuisempaa ja merkityksellisempää palvelua.


”Olemme saaneet sekä kuluttajilta että ravintoloilta runsaasti toiveita ja kyselyitä mahdollisuudesta kerätä etuja myös lounasedulla maksettaessa. Siksi on erittäin mahtavaa päästä kertomaan yhteistyöstä Smartumin kanssa. SmartumPay on moderni ja ekologinen maksutapa. Lisäksi se on paperiton ja muoviton vaihtoehto, joten meille oli hyvin luonnollista aloittaa yhteistyö Smartumin kanssa”, kertoo Arkkeon perustaja ja toimitusjohtaja Tuomas Kohila.

”SmartumPayn voi linkittää Arkkeoon yhdeksi maksutavaksi kuten oman pankki- tai luottokorttinsakin. Ravintoloissa Smartumin lounasedulla maksaminen on tehty asiakkaille hyvin helpoksi. Smartumin tuominen maksutavaksi Arkkeoon tekee suosikkiravintoloiden tukemisen ja niissä lounastamisen asiakkaillemme entistä houkuttelevammaksi, sillä sen myötä lounasetua käyttävät asiakkaat voivat kerryttää ravintoloista myös henkilökohtaisia etuja”, Kohila jatkaa.


Avoin ohjelmistorajapinta mahdollistaa ketterän integraation


”Yhteistyö Arkkeon kanssa on ollut helppoa ja antoisaa. Smartumin avointen rajapintojen ansiosta työsuhde-eduilla maksaminen verkkokaupoissa tai sovelluksissa on helppoa. Nyt Smartum-maksuista voi ansaita myös bonusta vaivattomasti kaikista sellaisista ravintoloista, jotka kuuluvat Arkkeon bonusjärjestelmän piiriin. Käytännössä SmartumPaylla voi nyt siis sekä maksaa lounaansa lounasedulla että samalla kerryttää lisäetuja”, iloitsee Smartumin Chief Digital Officer Ilkka Auer.


Lounasedulla voi maksaa ravintoloissa enintään 10,70€ hinnan. Mahdollisen 10,70 euroa ylittävän summan voi helposti maksaa omalla pankki- tai luottokortilla, jolloin etua kertyy koko ostetusta summasta. Etujen kerryttäminen edellyttää oman maksukorttinsa linkittämistä Arkkeoon


Pääset linkittämään Smartum tilisi Arkkeoon sovelluksen kohdasta Profiili ja valitsemalla sieltä Muut maksutavat.

Lue tästä tarkemmat ohjeet miten linkität Smartum tilisi Arkkeoon. Eikö sinulla ole vielä Arkkeo käytössä? Käy lataamassa se sovelluskaupastasi AppStoresta tai GooglePlaysta.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki